Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka867g95kcal9.5g9.5g1.7g8.7g
Lanttu 1333g385kcal13.3g61.3g4g24g
Porkkana 1200g392kcal7.4g66.7g2.4g30.6g
Sipuli 667g202kcal8.3g32g1.3g11.3g
Kesäkurpitsa zucchini 867g156kcal4.9g21.7g3.5g6.1g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g33g107kcal0.3g26.3g0g0g
Sinappi 33g44kcal1.5g4.7g2g0.6g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g33g57kcal0g13.7g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g667g200kcal6.7g26.7g2g0g
Rypsiöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g4529kcal106.8g535.4g168g169.6g
Valittu annoskoko5800g2264kcal53.4g267.7g84g84.8g
Annoskoko puolitettuna2900g1132kcal26.7g133.9g42g42.4g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091