Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 799g808kcal10.3g38.8g65.5g13.7g
Linssi, vihreä, go green1697g5736kcal492.2g967.3g17g517.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1697g1782kcal135.8g237.6g33.9g169.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g849g238kcal5.1g50.5g1.7g21.2g
Rypsiöljy 150g1324kcal0g0g149.7g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g499g574kcal29.9g25g39.9g0g
Kasvisliemikuutio 110g335kcal10.4g14.8g25.8g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g21593kcal1367.4g2668g667g1448g
Valittu annoskoko5800g10796kcal683.7g1334g333.5g724g
Annoskoko puolitettuna2900g5398kcal341.9g667g166.8g362g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506