Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Vesi, vesijohtovesi 2600g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 170g616kcal13.8g134.3g1g2.9g
Kesäkurpitsa500g85kcal2g12.5g3g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Ruokaöljy keskiarvo 28g247kcal0g0g28g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 600g1012kcal117.7g7.2g57g0g
Maissi jyvät 120g173kcal3.4g30.7g2.9g4.4g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour300g900kcal10.2g12.9g90g3g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11616g6951kcal322.8g548.8g371.6g83.4g
Valittu annoskoko5808g3476kcal161.4g274.4g185.8g41.7g
Annoskoko puolitettuna2904g1738kcal80.7g137.2g92.9g20.9g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915