Heidin Juustokeitto

Kuullota sipulit ja sekoita joukkoon vehnäjauho.

Lisää kasvisliemi 1L ja sekoita kunnes suurustuu.

Lisää juusto, kerma ja mausteet.

Tarkista maku, anna kiehahtaa pienellä lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g80g187kcal2.4g21g10.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Arkijuustoraaste (Valio)600g2220kcal180g0g162g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11616g6511kcal409.8g230g428.6g17.2g
Valittu annoskoko5808g3256kcal204.9g115g214.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna2904g1628kcal102.5g57.5g107.2g4.3g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2g3.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103090