Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki291g163kcal24.8g14.6g0.6g0g
Hermesetas -neste5.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g53g0.9g2.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g47kcal0g11.5g0g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g1546kcal113g159.4g48.8g5.4g
Valittu annoskoko581g773kcal56.5g79.7g24.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna291g387kcal28.3g39.9g12.2g1.4g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517