Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1798g630kcal83.1g35.1g5.4g45g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g60g144kcal3.2g25.2g3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 300g137kcal9g14.4g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2997g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11628g2435kcal208.8g271.8g27.8g106.6g
Valittu annoskoko5814g1217kcal104.4g135.9g13.9g53.3g
Annoskoko puolitettuna2907g609kcal52.2g68g7g26.7g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122