Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Oltermanni, perinteinen23g81kcal5.6g0g6.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g101g608kcal21.3g6.7g54.7g0g
Rahka, valio23g15kcal2.3g0.9g0.1g0g
Keräkaali, 100g225g54kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Hunaja 9g30kcal0g7.3g0g0g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1.1g0.1kcal0g0g0g1g
Kananmuna, keitetty 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Joulukinkku, rasva poistettu79g136kcal23.4g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1166g2355kcal124.8g52.6g178.2g13.2g
Valittu annoskoko583g1177kcal62.4g26.3g89.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna292g589kcal31.2g13.2g44.6g3.3g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436