Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 45g5.7kcal0.5g0.4g0.1g0.4g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g14g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.2g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 225g45kcal1.1g8.8g0.1g1.4g
Cantaloupe meloni112g23kcal0.7g4.6g0.1g1g
Mansikka 112g52kcal0.6g9.4g0.2g2.1g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g45g145kcal9.9g0.7g11.2g0g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.6g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g4.5g2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g6.3g6kcal0.1g1.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g899kcal26.6g51.8g61.4g11g
Valittu annoskoko583g450kcal13.3g25.9g30.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna291g225kcal6.7g13g15.4g2.8g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189