Suklaakeksit

Aineksiin lisäksi: 1 tl ruokasoodaa ja 1 tl vaniljaesanssia.

Ohje Nigella Express-ohjelmasta, suklaan osalta kevennetty versio.

Sulata tumma suklaa, vaahdota voi ja sokerit.

Lisää voi-sokerivaahtoon vanilja, sekoita, lisää sulanut suklaa, sekoita, ja lisää kylmä kananmuna.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Lisää viimeisenä taikinaan pieniä suklaan paloja.

Tee taikinasta 12 isoa keksiä (alkuperäinen ohje).

Paista 170 asteessa 18 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 879g6378kcal10.5g3.5g714.8g0g
Ruokosokeri528g2150kcal0g527g0g0g
Sokeri 422g1713kcal0g421.6g0g0g
Suklaa tumma 1407g7266kcal54.9g749.2g436.1g74.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1055g3620kcal107.5g738.6g12.7g36.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 211g781kcal39g23.2g45.8g64.1g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 387g552kcal48.4g1.2g39.7g0g
Suklaa keskiarvo 914g4766kcal92.6g492.9g264.3g20.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g54451kcal705.8g5914.4g3026.8g391.4g
Valittu annoskoko5824g27226kcal352.9g2957.2g1513.4g195.7g
Annoskoko puolitettuna2912g13613kcal176.5g1478.6g756.7g97.9g
Arvot/100g100g468kcal6.1g50.8g26g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145244