Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 1935g14036kcal23g7.7g1573.1g0g
Sokeri 1316g5341kcal0g1314.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2264g7768kcal230.7g1584.7g27.2g79.2g
Siirappi 310g933kcal0.3g229.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g56154kcal508g6272.4g3200.6g158.4g
Valittu annoskoko5824g28077kcal254g3136.2g1600.3g79.2g
Annoskoko puolitettuna2912g14039kcal127g1568.1g800.2g39.6g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579