Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 801g1700kcal79.5g7.3g152.2g0.2g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1202g685kcal16.8g149g2.4g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 481g143kcal9.1g16.8g1.2g11.7g
Vesi, vesijohtovesi 3204g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix80g40kcal1.2g8g0.4g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g24g29kcal0.6g1.4g2.2g0.4g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Ruohosipuli 16g3.6kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11648g5289kcal218.2g377.8g318g33.8g
Valittu annoskoko5824g2645kcal109.1g188.9g159g16.9g
Annoskoko puolitettuna2912g1322kcal54.6g94.5g79.5g8.5g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845