Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow150g127kcal6.9g22.5g0.7g7.5g
Soijanakki, hälsans kök112g274kcal20.2g7.9g18g0g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1167g1061kcal62g110.2g38.2g21g
Valittu annoskoko583g531kcal31g55.1g19.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna292g265kcal15.5g27.6g9.6g5.3g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794