Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g56g197kcal7.2g39.2g1.1g1.8g
Atria kevyt jauheliha300g510kcal57g0g30g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 188g50kcal6.2g5.8g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g1.9g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1167g1635kcal150.2g90.4g71.2g3.6g
Valittu annoskoko584g817kcal75.1g45.2g35.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna292g409kcal37.6g22.6g17.8g0.9g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507