Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali183g39kcal2.2g6.2g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.7g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g175g473kcal29.7g0g38.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1167g1618kcal81.4g20.6g133.2g8.8g
Valittu annoskoko583g809kcal40.7g10.3g66.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna292g405kcal20.4g5.2g33.3g2.2g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459