Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha750g1149kcal144.7g0g63g0g
Lanttu 750g216kcal7.5g34.5g2.2g13.5g
Palsternakka 450g286kcal2.2g53.1g1.8g20.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g974g273kcal5.8g58g1.9g24.4g
Tomaattimurska, 1 prk600g161kcal3.6g31.8g1.2g8.4g
Sipuli 750g227kcal9.4g36g1.5g12.7g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Rypsiöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow78g203kcal7.8g7.8g15.6g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Naudanliha187g287kcal36.2g0g15.7g0g
Lanttu 187g54kcal1.9g8.6g0.6g3.4g
Palsternakka 112g72kcal0.6g13.3g0.4g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g244g68kcal1.5g14.5g0.5g6.1g
Tomaattimurska, 1 prk150g40kcal0.9g7.9g0.3g2.1g
Sipuli 187g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Rypsiöljy 19g167kcal0g0g18.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal1.9g1.9g3.9g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g8948kcal503.4g731g410.4g215.8g
Valittu annoskoko5832g4474kcal251.7g365.5g205.2g107.9g
Annoskoko puolitettuna2916g2237kcal125.9g182.8g102.6g54g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794