Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 2994g3219kcal570.6g0g101.8g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1497g4536kcal284.4g7.5g374.2g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.7g1.2g10.2g
Valkoviini kuiva 599g410kcal1.9g3.6g0g0g
Suola, annos 3g108g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 36g101kcal3.9g13.8g1.2g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11664g16854kcal1737.2g107.2g956.8g39.4g
Valittu annoskoko5832g8427kcal868.6g53.6g478.4g19.7g
Annoskoko puolitettuna2916g4214kcal434.3g26.8g239.2g9.9g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794