Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea1000g100kcal11g8g2g12g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Miniluumutomaatti, annos 250g500g100kcal3g16.5g1.5g0g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g1800g720kcal27g108g5.4g45g
Katkarapu 720g493kcal104g0g7.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sinappi, Dijon, 1 tl96g135kcal4.5g8.8g9.1g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)120g246kcal1.4g55.2g2g0g
Hunaja 52g172kcal0.3g42g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11672g4772kcal350g594.6g66g167.4g
Valittu annoskoko5836g2386kcal175g297.3g33g83.7g
Annoskoko puolitettuna2918g1193kcal87.5g148.7g16.5g41.9g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364