Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g3200g7296kcal608g0g544g0g
Flora ruoka kevyt & paksu120g72kcal1.2g5.4g4.8g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)400g1480kcal55.6g290g10g16.4g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g800g240kcal8g44g4.8g12g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 720g1637kcal36.4g126.2g101.4g41.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste600g2160kcal174g10.2g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g25770kcal1766.4g951.6g1666g140.4g
Valittu annoskoko5840g12885kcal883.2g475.8g833g70.2g
Annoskoko puolitettuna2920g6443kcal441.6g237.9g416.5g35.1g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308