Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Limemehu (Tymbark), annos 100g75g36kcal0.1g9g0.1g0g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g88kcal0g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g480kcal7.4g58.2g23.4g11g
Valittu annoskoko585g240kcal3.7g29.1g11.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna293g120kcal1.9g14.6g5.9g2.8g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314