Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi67g303kcal4.4g40.4g14.2g2.1g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss157g54kcal1.6g6.4g1.3g5.8g
Flora Vanilla 12%108g205kcal4.9g17.3g12.9g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g67g169kcal3.9g2.2g15.8g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g81g129kcal5.9g1.3g5.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g14g54kcal0g13.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini9g31kcal7.7g0g0g0g
Marianne crush 150g45g193kcal0.5g38.6g3.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g2721kcal58.2g268.6g143.4g17.6g
Valittu annoskoko585g1361kcal29.1g134.3g71.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna293g680kcal14.6g67.2g35.9g4.4g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901