Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 511g651kcal110.2g0g23g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 15g11kcal0.2g1.7g0.2g0.6g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Curryjauhe (-), annos 5g2.3g7.3kcal0.2g1.1g0.2g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g15g52kcal1.5g11.4g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1463kcal225g31.2g47.8g3.6g
Valittu annoskoko585g732kcal112.5g15.6g23.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna293g366kcal56.3g7.8g12g0.9g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286