Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2877g691kcal34.5g97.8g5.8g60.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1678g470kcal10.1g99.9g3.4g42g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g72g590kcal0g0g71.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11700g3521kcal90.2g399.2g162.2g204.8g
Valittu annoskoko5850g1760kcal45.1g199.6g81.1g102.4g
Annoskoko puolitettuna2925g880kcal22.6g99.8g40.6g51.2g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886