Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2332g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g65g59kcal2g2.3g4.6g0.5g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g933g2239kcal102.6g28g186.6g1.9g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g700g308kcal15.4g56g2.1g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g700g189kcal6.3g35g2.1g18.2g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)47g336kcal0.5g1.9g37.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso9g26kcal0.7g4.6g0.6g0g
Basilika, kuivattu 2.3g5.9kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g933g187kcal10.3g27.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11704g6778kcal280.2g325g475g47.4g
Valittu annoskoko5852g3389kcal140.1g162.5g237.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna2926g1695kcal70.1g81.3g118.8g11.9g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577