Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 350g608kcal61.7g0g40.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl467g1587kcal9.3g14g163.4g0g
Kalaliemikuutio 51g157kcal5.1g17.5g7.2g0.6g
Vesi2334g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Peruna, vanha, kuorittu 2334g1777kcal43.9g361.8g4.7g23.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos47g336kcal0.2g0.2g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11704g9077kcal249g810g507.6g57.2g
Valittu annoskoko5852g4539kcal124.5g405g253.8g28.6g
Annoskoko puolitettuna2926g2269kcal62.3g202.5g126.9g14.3g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542