Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g380g103kcal4.9g18.3g0.8g6.5g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g2056g2262kcal472.9g0g37g0g
Paprika, punainen651g167kcal5.9g29.9g2.6g13g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g685g171kcal8.9g28.8g1.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen822g165kcal4.9g31.3g2.5g11.5g
Herkkusieni säilyke 490g83kcal10.3g1g1.5g11.8g
Ruokaöljy keskiarvo 86g757kcal0g0g85.6g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P685g411kcal6.9g30.8g27.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g8237kcal1029.4g280.2g317.6g93.8g
Valittu annoskoko5856g4118kcal514.7g140.1g158.8g46.9g
Annoskoko puolitettuna2928g2059kcal257.4g70.1g79.4g23.5g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855