Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1502g2553kcal300.3g0g150.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g2703g4379kcal227g324.3g213.5g127g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1502g1802kcal34.5g72.1g150.2g0g
Rypsiöljy 150g1328kcal0g0g150.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g20121kcal1123.6g792.8g1328.2g254g
Valittu annoskoko5856g10061kcal561.8g396.4g664.1g127g
Annoskoko puolitettuna2928g5030kcal280.9g198.2g332.1g63.5g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257