Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman2557g4347kcal306.9g0g255.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)70g197kcal6.6g12.7g13.4g0.4g
Vesi1279g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1598g959kcal16g71.9g63.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 192g658kcal19.5g134.3g2.3g6.7g
Rypsiöljy 160g1413kcal0g0g159.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g15149kcal698g437.8g990.2g14.2g
Valittu annoskoko5856g7575kcal349g218.9g495.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna2928g3787kcal174.5g109.5g247.6g3.6g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475