Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1070g686kcal34.2g51.6g37.4g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g267g989kcal37.2g193.9g6.7g11g
Kananmuna kuoreton 294g420kcal36.8g0.9g30.1g0g
Chilikastike original, Felix160g141kcal2.7g24.1g0.2g0g
Persilja 321g88kcal4.4g3.5g0.6g25.7g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g1070g642kcal4.3g160.4g1.1g15g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 2674g3944kcal574.9g0g181.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g13819kcal1389g868.8g515.8g103.6g
Valittu annoskoko5856g6910kcal694.5g434.4g257.9g51.8g
Annoskoko puolitettuna2928g3455kcal347.3g217.2g129g25.9g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152