Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto100g340kcal20g0g29g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 333g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)13g36kcal1.6g1.7g2.5g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g67g212kcal1.5g2g22g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1172g1463kcal79.6g29g109.2g19g
Valittu annoskoko586g731kcal39.8g14.5g54.6g9.5g
Annoskoko puolitettuna293g366kcal19.9g7.3g27.3g4.8g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036