Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g72g71kcal6.3g5g2.6g0.6g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g200g340kcal40g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 314g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1172g822kcal92.6g10g45.2g1.2g
Valittu annoskoko586g411kcal46.3g5g22.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna293g206kcal23.2g2.5g11.3g0.3g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505