Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)94g99kcal15g1.9g3.3g0g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Munakoiso 125g28kcal0.6g3.9g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Kikherne säilötty Bonduelle83g108kcal5.4g16.6g2.5g4.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g116g41kcal1.2g7.9g0.6g1.6g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.4g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 13g25kcal0.2g0.2g2.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1173g773kcal49g74.4g29.6g23.6g
Valittu annoskoko586g387kcal24.5g37.2g14.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna293g193kcal12.3g18.6g7.4g5.9g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83880