Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto999g3396kcal199.8g0g289.7g0g
Sipuli 666g201kcal8.3g32g1.3g11.3g
Parsakaali brokkoli 3330g1167kcal153.8g64.9g10g83.2g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)133g360kcal16g17.3g25.3g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g666g2118kcal15.3g20g219.8g0g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11720g14628kcal797g290.2g1093g191.8g
Valittu annoskoko5860g7314kcal398.5g145.1g546.5g95.9g
Annoskoko puolitettuna2930g3657kcal199.3g72.6g273.3g48g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036