Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g715g708kcal62.9g50g25.7g5.7g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2001g3402kcal400.2g0g200.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3144g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11720g8218kcal926.2g100g451.6g11.4g
Valittu annoskoko5860g4109kcal463.1g50g225.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna2930g2055kcal231.6g25g112.9g2.9g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505