Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 1000g1076kcal84.3g140g3.5g70g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow1000g750kcal55g120g5g0g
Paprika keltainen 800g241kcal7.5g40.8g1.6g16g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2000g700kcal32g138g2g28g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Juusto, cheddar 480g1981kcal123g0.5g165.1g0g
Chili paprika punainen16g6.4kcal0.3g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11736g12260kcal629.2g943.4g617g243.6g
Valittu annoskoko5868g6130kcal314.6g471.7g308.5g121.8g
Annoskoko puolitettuna2934g3065kcal157.3g235.9g154.3g60.9g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884