Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen1503g301kcal9g57.1g4.5g21g
Tuorekurkku, annos 50g2321g928kcal13.9g32.5g2.3g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow842g842kcal193.6g0g8.4g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1203g1924kcal204.4g1.2g120.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11736g7989kcal841.8g181.6g270.8g42g
Valittu annoskoko5868g3995kcal420.9g90.8g135.4g21g
Annoskoko puolitettuna2934g1997kcal210.5g45.4g67.7g10.5g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533