Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1.1g1.8g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g150g30kcal2g4.5g0.3g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Emmental, mustaleima15g62kcal4.4g0g4.8g0g
Herkkusieni säilyke 128g22kcal2.7g0.3g0.4g3.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1175g754kcal21.6g23.4g61.6g9.8g
Valittu annoskoko587g377kcal10.8g11.7g30.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna294g189kcal5.4g5.9g15.4g2.5g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087