Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 129g33kcal0.6g5.4g0.3g2.5g
Nauris 96g26kcal1g4g0.3g1.8g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 197g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 34g101kcal6.1g0.4g8.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu84g106kcal9.3g0.3g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1174g717kcal39.8g52.8g35.4g13.6g
Valittu annoskoko587g359kcal19.9g26.4g17.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna294g179kcal10g13.2g8.9g3.4g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713