Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 292g328kcal61.7g0g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1175g695kcal125.6g6g18g1.6g
Valittu annoskoko588g347kcal62.8g3g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna294g174kcal31.4g1.5g4.5g0.4g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564