Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 250g488kcal46.7g0g33.7g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g104g37kcal2.5g4.9g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)104g89kcal1g3.6g7.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%83g67kcal2.7g5g4.2g0g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1175g1388kcal107g31.4g91.6g1.6g
Valittu annoskoko588g694kcal53.5g15.7g45.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna294g347kcal26.8g7.9g22.9g0.4g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329