Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)3.1g2.2kcal0g0.3g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)3.1g8.1kcal0.1g0.3g0.7g0g
Pirkka luomu tomaattimurska312g94kcal4.4g20.3g1.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 187g249kcal15.8g33g3.7g9.4g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Viinietikka 19g3.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1175g980kcal42.4g133.2g29.8g20.2g
Valittu annoskoko588g490kcal21.2g66.6g14.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna294g245kcal10.6g33.3g7.5g5.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570