Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g3200g2240kcal512g0g9.6g0g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Ruokakerma Valio 5%1600g960kcal19.2g44.8g80g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro200g61kcal4.2g8.4g1g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11744g7654kcal1101.4g151.6g264.8g50.6g
Valittu annoskoko5872g3827kcal550.7g75.8g132.4g25.3g
Annoskoko puolitettuna2936g1914kcal275.4g37.9g66.2g12.7g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968