Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, sika-nauta 801g1774kcal140.2g0g136.2g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g1811g2625kcal96g525g12.7g23.5g
Maito, Kevyt2483g1142kcal79.5g119.2g37.3g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g401g1122kcal76.1g0g88.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11744g13937kcal832.8g1308.6g585.6g53.8g
Valittu annoskoko5872g6969kcal416.4g654.3g292.8g26.9g
Annoskoko puolitettuna2936g3484kcal208.2g327.2g146.4g13.5g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040