Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1602g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 801g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1335g1670kcal280.3g0g60.1g0g
Naudan paahtopaisti1335g1481kcal288.3g0g34.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11744g7258kcal1168g165.8g196g68g
Valittu annoskoko5872g3629kcal584g82.9g98g34g
Annoskoko puolitettuna2936g1815kcal292g41.5g49g17g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355