Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g366g958kcal63.6g0g73.2g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g32g96kcal1.1g1.4g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 7.3g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Korppujauho 18g67kcal1.9g13.7g0.2g1g
Vesi91g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g202kcal0g0g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g2690kcal135.8g37.4g212g4.2g
Valittu annoskoko588g1345kcal67.9g18.7g106g2.1g
Annoskoko puolitettuna294g673kcal34g9.4g53g1.1g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807