Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 110g110kcal2.8g0.4g10.5g2g
Pekoni, paistettu 80g411kcal13.1g0g40.4g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti50g140kcal1.7g2.8g13.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g339kcal2g3g34.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Oliiviöljy 20g176kcal0g0g19.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g12g0g
Kasvisliemi laimennettu 100g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Lihaliemi laimennettu 100g19kcal0g3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g2647kcal42.2g22.2g265.2g4g
Valittu annoskoko588g1323kcal21.1g11.1g132.6g2g
Annoskoko puolitettuna294g662kcal10.6g5.6g66.3g1g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804