Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 140g40kcal1.4g6.4g0.4g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 140g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka53g5.8kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Kaali, valkokaali111g23kcal1.3g3.8g0.2g2.3g
Porkkana 99g32kcal0.6g5.5g0.2g2.5g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g29g8.8kcal0.3g1.2g0.1g0g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g2.9g9kcal0g2.3g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g442kcal10.2g47.4g19.6g18.2g
Valittu annoskoko588g221kcal5.1g23.7g9.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna294g111kcal2.6g11.9g4.9g4.6g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532