Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%117g70kcal1.4g3.3g5.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g28g105kcal3.9g20.6g0.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha291g483kcal55.3g0g29.1g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Sinappi 5.8g7.7kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 8.7g6.6kcal0.4g1.1g0g0.1g
Soijakastike 8.7g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.8g4.4kcal0.3g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1557kcal135.8g63.4g84.2g5g
Valittu annoskoko588g779kcal67.9g31.7g42.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna294g389kcal34g15.9g21.1g1.3g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157