Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 107g82kcal2g16.6g0.2g1.1g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.5kcal0.2g0.3g0.5g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.1g6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g97g156kcal9.4g7.5g9.5g0.7g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g29g38kcal3.2g0.4g2.6g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g608kcal31.2g56.8g26.6g6.6g
Valittu annoskoko588g304kcal15.6g28.4g13.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna294g152kcal7.8g14.2g6.7g1.7g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530