Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 1002g1078kcal84.5g140.3g3.5g70.1g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow1002g752kcal55.1g120.2g5g0g
Paprika keltainen 802g242kcal7.5g40.9g1.6g16g
Sipuli 361g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1082kcal0g0g120.2g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2004g701kcal32.1g138.3g2g28.1g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g6g10.4g0.7g
Juusto, cheddar 481g1985kcal123.3g0.5g165.5g0g
Chili paprika punainen16g6.4kcal0.3g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g12284kcal630.6g945.4g618.4g244g
Valittu annoskoko5880g6142kcal315.3g472.7g309.2g122g
Annoskoko puolitettuna2940g3071kcal157.7g236.4g154.6g61g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884