Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g5333g5599kcal426.6g746.6g106.7g533.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 197g1737kcal0g0g196.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g281g1089kcal92.6g0g79.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g16881kcal1038.8g1495.4g765.8g1066.8g
Valittu annoskoko5880g8440kcal519.4g747.7g382.9g533.4g
Annoskoko puolitettuna2940g4220kcal259.7g373.9g191.5g266.7g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308